Fraud Blocker
IMG_9032 ez lesz fent

Kedves Látogató engedd meg, hogy bemutatkozzam. Rácz András vagyok a Drone Studió megálmodója. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a hobbijuk lehet a munkájuk. Művészi beállítottságom révén, a képalkotás különböző formái, évtizedek óta életem szerves részét képezik. Szakmámat tekintve, fotográfus vagyok. Cégünk 2017-ben alakult, azzal a konkrét céllal, hogy elősegítsük a szálláshely szolgáltatók, vendéglátó egységek, professzionális képi megjelenítését. Abban, hogy ez az álom átköltözhetett a fizikai valóságba, elvitathatatlan érdemei vannak Öcsémnek, Daninak. Aki nélkül a ds sosem indult volna be.
Ugyan, 2020- ban a covid-19 átírta kissé a forgatókönyvet, de a szenvedély és a lelkesedés a régi. Csak az ügyfélkör változott. Fő profilunk a Reklámfotózás mellett, az Imázsfilm készítés maradt, de emellett egyedi projektek kivitelezését is vállaljuk. Ügyfeleink közt számos neves étterem, hotel, sőt még építőipari cég is megtalálható. De dolgoztunk már hulladékudvarnak, és ecsetgyártó cégnek is. Projekt jelleggel csatlakoznak hozzánk, világosítók, hangmérnökök, narrátorok és szövegírók. 

 

 

DSC04909-min

Torda Gábor vagyok. Én felelek mindenért ami rejtetten zajlik ugyan, de annál fontosabb manapság. Ilyen például a keresőoptimalizálás, a hirdetések menedzselése, a honlapok építése, karbantartása. Andrással több mint egy évtizede vagyunk üzlettársak és barátok. Sok nagyszerű projektet hoztunk már tető alá együtt.